0040764417566 / 0040747825263

Slobozia Saarlouis – Transport International Persoane

Transport persoane Slobozia SaarlouisTransport persoane Slobozia Saarlouis si Saarlouis Slobozia rapid si la adresa dorita.

Transport persoane Slobozia Saarlouis – Cu o experienta de peste 5 ani in transportul international de persoane, detinem un parc auto format din autocare si microbuze corespunzatoare calatoriilor comode si in deplina siguranta.

Curse autocar | microbuz Slobozia Saarlouis – Asiguram transport zilnic tur – retur la adresa.

Curse rapide Saarlouis direct la destinatie.
microbuz Constanta Koln

Plecarile cu autocarul si microbuzul din Slobozia (Romania) spre Saarlouis (Germania) sunt in zilele de Luni, Marti, Miercuri, Joi, Vineri, Sambata si Duminica de la Gara CFR la ora 22:30. Plecarile cu autocarul sau microbuzul din  Saarlouis (Germania) spre Slobozia (Romania) sunt in zilele de Luni,  Marti, Miercuri, Joi, Vineri, Sambata si Duminica de la adresa.

Pretul biletului pentru transport persoane Slobozia Saarlouis – Saarlouis Slobozia.

Pretul biletului este de 120 euro de persoanaGratis va oferim o masa calda si bagaj pana in 50 de kg. Grupurile de persoane beneficiaza de reduceri la transport Slobozia Saarlouis si retur, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 3o% din pretul biletului. Aveti obligatia, in calitate de calator sa pastratati biletul pe tot parcursul calatoriei. Serviciile de transport persoane Slobozia Saarlouis se verifica permanent din punct de vedere legitim de catre autoritatile competente.

Transportul este asigurat pana la adresa dorita de client, astfel daca aveti un cod postal sau o adresa  nu ezitati sa ne sunati, va stam la dispozitie NON STOP.

                                                  0040764417566

                                                  0040747825263

 

Call Now Button
WhatsApp WhatsApp us