0040764417566 / 0040747825263

Transport persoane Romania-Belgia si retur

Transport persoane Romania-Belgia si retur

Tur TransEuropa va ofera servicii de transport Persoane Romania Belgia in cele mai bune conditii, siguranta si la cele mai bune preturi.Transport persoane

Transport persoane din Romania spre Belgia se face direct la adresa dorita! Apeland la noi nu riscati sa ajungeti prea tarziu la destinatia dorita.

Va punem la dispozitie curse de autocar si microbuze regulate catre Belgia, cu plecari din cele mai importante zone ale Romaniei catre cele mai importante orase din Belgia si retur.

Daca aveti intrebari privind transportul de persoane si colete Romania Belgia si Belgia Romania va stam la dispozitie la orice ora la unul din numerele de telefon prezentate in site. Si daca intampinati greutati in a va face o rezervare pentru traseul Romania Belgia si Belgia Romania si doriti consiliere sau daca aveti sugestii referitoare la activitatea noastra suntem in intampinarea dumneavoastra la orice ora.

                Transport persoane Romania-Belgia tur-transeuropa

                        Preturile incep de la 100 euro pentru o calatorie

Daca doriti un transport de calitate, confort si la cele mai bune preturi, pentru transport persoane Romania Belgia apelati la noi cu incredere si va oferim.noi va stam la dispozitie cu numere de telefon prezentate in site pentru a putea face rezervari dar si a cere informatii in ce privesc calatoria dumneavoastra. Rezervarile se fac cu cel putin 2 sau 3 zile inainte de ziua plecarii pentru a nu intampina probleme.Ne asumam responsabilitatea pentru conditia in care sunt livrate pachetele.

autocar Belgia Romania

Transport Persoane Romania Belgia se efectueaza zilnic.

Transport Persoane Belgia Romania se efectueaza zilnic.

Va oferim

  • Transport cu autocare si microbuze moderne
  • O calatorie in deplina siguranta si comfort
  • O masa calda la restaurant
  • O geanta de mana sau rucsacTransport persoane
  • Un bagaj de 45kg
  • Reduceri pentru grupuri de persoane
  • Soferi experimentati

Transport persoane si colete Romania-Belgia Belgia-Romania

Call Now Button
WhatsApp WhatsApp us