0040764417566 / 0040747825263

Ploiesti Speyer – Transport International Persoane

 

Transport persoane cu autocar si microbuz Ploiesti Speyer / Speyer Ploiesti la ADRESA

Lunga noastrAutocar Ploiesti Speyera activitate in domeniul transportului persoanelor din Romania in Germania si retur a format un colectiv de profesionisti de care speram sa va convingeti si dumneavoastra! Calatoriti alaturi de noi pentru a ajunge la orice destinatie in siguranta!!

Plecarile cu autocarul si microbuzul din Ploiesti (Romania) spre Speyer (Germania) sunt in zilele de Luni, Marti, Miercuri, Joi, Vineri, Sambata si Duminica de la Peco Petrom (Metro) la ora 06:30. Plecarile cu autocarul sau microbuzul din Speyer (Germania) spre Ploiesti (Romania) sunt in zilele de Luni,  Marti, Miercuri, Joi, Vineri, Sambata si Duminica de la adresa.

Pretul biletului pentru transport persoane Ploiesti Speyer si Speyer Ploiesti

Pretul biletului este de 120 euro de persoanaGratMicrobuz Ploiesti Speyeris va oferim o masa calda si bagaj pana in 50 de kg. Grupurile de persoane beneficiaza de reduceri la transport Ploiesti Speyer si retur, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 5o% din pretul biletului. Aveti obligatia, in calitate de calator sa pastratati biletul pe tot parcursul calatoriei. Serviciile de transport persoane Ploiesti Speyer se verifica permanent din punct de vedere legitim de catre autoritatile competente.

Transportul este asigurat pana la adresa dorita de client, astfel daca aveti un cod postal sau o adresa  nu ezitati sa ne sunati, va stam la dispozitie NON STOP.

                                                                       

                                         0040764 417 566 – 0040747 825 263

 

Call Now Button
WhatsApp WhatsApp us