0040764417566 / 0040747825263

Giurgiu Augsburg – Transport International Persoane

 

Curse transport persoane cu autocar si microbuz Giurgiu Augsburg / Augsburg Giurgiu la ADRESA

autocar Giurgiu GermaniaTur TransEuropa ofera servicii de transport persoane Giurgiu Augsburg si retur la adresa. Suntem o companie specializata in transport international de persoane si colete. Detinem un parc auto format din autocare si microbuze corespunzatoare calatoriilor comode si in deplina siguranta.

Lunga noastra activitate in domeniul transportului persoanelor in Germania a format un colectiv de profesionisti de care speram sa va convingeti si dumneavoastra! Calatoriti alaturi de noi pentru a ajunge la orice destinatie in siguranta!!

microbuz Giurgiu AugsburgPlecari Giurgiu Augsburg si Augsburg Giurgiu

Plecarile cu autocarul si microbuzul din Giurgiu (Romania) spre Augsburg (Germania) sunt in zilele de Luni, Marti, Miercuri, Joi, Vineri, Sambata si Duminica de la Gara CFR la ora 23:30. Plecarile cu autocarul sau microbuzul din Augsburg (Germania) spre Giurgiu (Romania) sunt in zilele de Luni,  Marti, Miercuri, Joi, Vineri, Sambata si Duminica de la adresa.

Pretul biletului pentru transport persoane Giurgiu Augsburg si Augsburg Giurgiu

Pretul biletului este de 120 euro de persoanaGratis va oferim o masa calda si bagaj pana in 50 de kg. Grupurile de persoane beneficiaza de reduceri la transport Giurgiu Augsburg si retur, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 3o% din pretul biletului. Aveti obligatia, in calitate de calator sa pastratati biletul pe tot parcursul calatoriei. Serviciile de transport persoane Giurgiu Augsburg se verifica permanent din punct de vedere legitim de catre autoritatile competente.

Transportul este asigurat pana la adresa dorita de client, astfel daca aveti un cod postal sau o adresa  nu ezitati sa ne sunati, va stam la dispozitie NON STOP.

                                                                       

                                         0040764 417 566 – 0040747 825 263

 

Call Now Button
WhatsApp WhatsApp us