0040764417566 / 0040747825263

Botosani Northampton – Transport International Persoane

 

Curse transport persoane cu autocar si microbuz Botosani Northampton / Northampton Botosani la ADRESA

autocar Botosani GermaniaTur TransEuropa ofera servicii de transport persoane si colete Botosani Northampton si retur la adresa. Suntem o companie specializata in transport international de persoane si colete. Detinem un parc auto format din autocare si microbuze corespunzatoare calatoriilor comode si in deplina siguranta.

Lunga noastra activitate in domeniul transportului persoanelor si coletelor in Anglia a format un colectiv de profesionisti de care speram sa va convingeti si dumneavoastra! Calatoriti alaturi de noi pentru a ajunge la orice destinatie in siguranta!!

microbuz Botosani Northampton Plecari Botosani Northampton si Northampton Botosani

Plecarile cu autocarul si microbuzul din Botosani (Romania) spre Northampton  (Anglia) sunt in zilele de Luni, Marti, Miercuri, Joi, Vineri, Sambata si Duminica de la LParcare Carefour la ora 09:30. Plecarile cu autocarul sau microbuzul din Northampton  (Anglia) spre Botosani (Romania) sunt in zilele de Luni,  Marti, Miercuri, Joi, Vineri, Sambata si Duminica de la adresa.

Pretul biletului pentru transport persoane Botosani Northampton si Northampton Botosani

Pretul biletului incepe de la 100 lire de persoanaGratis va oferim o masa calda si bagaj pana in 50 de kg. Grupurile de persoane beneficiaza de reduceri la transport Botosani Northampton  si retur, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 5o% din pretul biletului. Aveti obligatia, in calitate de calator sa pastratati biletul pe tot parcursul calatoriei. Serviciile de transport persoane Botosani Northampton se verifica permanent din punct de vedere legitim de catre autoritatile competente.

Transportul este asigurat pana la adresa dorita de client, astfel daca aveti un post code sau o adresa  nu ezitati sa ne sunati, va stam la dispozitie NON STOP.

                                                                       

                                         0040764 417 566 – 0040747 825 263

 

Call Now Button
WhatsApp WhatsApp us