Romania-Italia

Transport Persoane Romania Italia 0764 417 566

Oferim saptamanal transport persoane Romania Italia cu autocarul

transport persoane romania italia

Tur Transeuropa este o societate cu 10 ani de experienta pe piata transportului international de persoane si colete ce pune la dispozitia dumneavoastra transport persoane Romania Italia cu autocarul si microbuze, transport persoane Romania Italia efectuandu-se cu autocarul dotat cu aer conditionat, sistem audio – video, scaune rabatabile, toaleta, pentru confortul si siguranta calatoriei dumneavoastra.
In calatoriile dumneavoastra cu Tur Transeuropa pe ruta Romania Italia si Italia Romania sunteti insotiti de soferi profesionisti, cu o vasta experienta, care va vor ajuta la incarcarea si descarcarea bagajelor, cat si la toate problemele ce pot aparea pe parcursul calatoriei.

ITALIA este situata in sudul continentului Europa si este formata dintr-o peninsula in forma de cizma si doua insule: Sardinia si Sicilia. Suprafata Italiei este de 300.000 kmp si are o populatie de 58.600.000 locuitori. Italia are a cincea densitate a populatiei europene, ca marime, ajungand la un numar de 196 de oameni pe km patrat.

Se invecineaza la nord cu Austria si Elvetia, la nord-vest cu Franta si la nord-est cu Slovenia. Italia inconjoara doua enclave – San Marino si Vatican si are o enclava pe teritoriul Elvetiei numit Campione Italia. Clima este continentala, cu o temperatura medie de 1,5 grade C in ianuarie si de 24 grade C in iulie.

Muntii Apenini se afla in centrul peninsulei, mergand spre est, unindu-se cu Alpii, care apoi formeaza un arc, inchizand Italia in nord. Cel mai inalt punct al Italiei este Monte Bianco cu 4.808 m, aici se gasesc doi faimosi vulcani: acum adormitul Vezuviu, in apropriere de Napoli si activul Etna in Sicilia.

Italia este foarte cunoscuta pentru arta si cultura sa, dar si datorita monumentelor de valoare printre care se numara Turnul din Pisa, Colosseumul roman, Columna lui Traian, Fantana dorintelor, Pantheonul, sute de biserici, precum si impunatorul Vatican.

Roma este capitala Italiei si este situata pe malul raului Tibru, fiind de-a lungul secolelor, capitala republicii romane. Este un important centru turistic fiind impanzit de monumente istorice de origine romana, etrusca, renascentista si baroca.

COLOSSEUMUL ramane cea mai vestita si mai mare arena construita vreodata de romani. Initiativa construirii sale a avut-o imparatul Nero, ca urmare a influentei majore pe care o aveau in acele timpuri luptele de gladiatori. A necesitat printre nenumarate alte materiale de constructie, zeci de mii de tone de marmura adusa din apropiere, din Tivoli si aproape 300 tone de fier pentru a lega blocurile unul de celalalt. Ca un precedent la materialele prefabricate moderne, multe dintre partile componente ale Coloseumului au fost construite in alta parte si aduse la locul construirii arenei pentru asamblare. Aceasta metoda a permis un ritm accelerat de lucru care a dus la construirea edificiului in numai 7 ani.

FONTANA DI TREVI a fost construita de arhitectul Salvi in 1735 si terminata in 1762. Aceasta fantana este un exemplu perfect de stil rococo, cu efecte dramatice, creaturi acvatice de marmura, dominate de un impresionant Oceanus. Apa vine din izvorul Acqua Vergine.

PHANTEONUL a fost construit acum 1900 de ani. Acest templu este o exemplificare extraordinara a uneia dintre cele mai mari inventii romane: domul. Cu un diametru de 43,5 metri domul Pantheon-ului, a ramas pana in secolul 15 cea mai mare constructie de acest tip din lume. Constructia este o emisfera perfecta, avand inaltimea si diametrul egale intre ele.

VATICANUL este probabil cel mai bogat stat independent din lume, impresionanta colectie de comori inestimabile de arta, compensand lipsa totala de resurse naturale. Pentru iubitorii de arta, Vaticanul este centrul suprem, adapostind comori universal cunoscute, de la Capela Sixtina la celebra piata construita de Bernini.
Transport persoane Romania Italia se face pe mai multe trasee din tara, plecarile avand loc din urmatoarele localitati: Bacau, Adjud, Focsani, Buzau, Bucuresti, Ploiesti, Botosani, Falticeni, Suceava, Vaslui, Barlad, Tecuci, Braila, Galati. Tg Neamt, Pt Neamt, Borsec, Toplita, Reghin, TG Mures, Ludus, Turda, Cluj, Huedin, Alesd, Oradea . Brasov, Codlea, Fagaras, Sibiu, Sebes, Deva, Alba Iulia,Teius, Aiud, Oradea si alte localitati.
Cursele de autocar pentru transport persoane Romania Italia cu plecari in zilele de MARTI SI VINERI in orasele din Italia : Trieste, Mestre, Padova, Ferrara, Vicenza, Verona, Brescia, Bergamo, Milano, Torino, Genova, Asti, Alexandria, Voghera, Piacenza, Cremona, Parma, Modena, Reggio Emilia, Bologna, Imola, Faenza, Ravena, Forli, Rimini, Pesaro, Ancona, Pescara, Termoli, Fogia, Bari, Brindisi, Lecce, Galatina, Taranto, Prato, Pistoia, Firenze, Arezzo, Perugia, Terni, Orvieto, Roma, Napoli, Salerno, Battipaglia, Potenza, Castrovillari, Sibari, Rossano, Cariati, Ciro Marino, Crotone, Locri, Lamezia Terme, Catanzaro, Cosenza, Vibo Valentia, Rosarno, Reggio Calabria.

 

Deasemenea societatea noastra beneficiind  de multiple parteneriate de colaborare cu firme de transport  va ofera posibilitatea de a calatori pe ruta  Romania Italia si Italia Romania si in alte zile ale saptamanii cum ar fi :

 

MARTI  pentru destinatii precum: Trieste, Monfalcone, Udine, Mestre, Padova, Bologna, Rimini, Ancona, Pescara, Foggia, Bari, Brindisi, Lecce, Maglie.

MIERCURI  pentru destinatii precum: Portogruaro, Padova, Verona, Verona, Milano, Torino, Cuneo, Bologna, Prato, Siena, Terni, Roma, Frosinone, Caserta, Napoli, Aversa, Salerno, Battipaglia, Eboli, Polla, Sala Consilina, Lagonegro, Agropoli, Castrovillari, Sibari, Cosenza, Corigliano Calabro, Ciro Marina, Crotone, Locri, Reggio di Calabria.

JOI   pentru destinatii precum: Udine  Pordennone Venezia Mestre Padova Vicenza  Verona Brescia Cremona Piacenza Dezenzano Bergamo Milano Novara Torino Alba Asti Alexandria Cuneo Padova Bolognia Parma  Firenze Calenzano Prato Imola Empoli Arezzo Terni Perugia Roma.

Duminica pentru destinatii precum: Udine  Pordennone Venezia Mestre Padova Vicenza  Verona Brescia Cremona Piacenza Dezenzano Bergamo Milano Novara Torino Alba Asti Alexandria Cuneo Padova Bolognia Parma  Firenze Calenzano Prato Imola Empoli Arezzo Terni Perugia Roma.

 

Daca doriti transport persoane Romania Italia de calitate, apelati la noi cu incredere. Va stam la dispozitie cu numere de telefon de mai jos pentru a putea face rezervari dar si a cere informatii in ce privesc calatoria. Rezervarile se fac cu 2 sau 3 zile inainte de ziua plecarii.

 

0764417566 – 0747825263

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *