0040764417566 / 0040747825263

Pascani Bicester – Transport International Persoane

 

Curse transport persoane cu autocar si microbuz Pascani Bicester / Bicester Pascani la ADRESA

autocar Pascani GermaniaTur TransEuropa ofera servicii de transport persoane Pascani Bicester si retur la adresa. Suntem o companie specializata in transport international de persoane si colete. Detinem un parc auto format din autocare si microbuze corespunzatoare calatoriilor comode si in deplina siguranta.

Lunga noastra activitate in domeniul transportului persoanelor in Anglia a format un colectiv de profesionisti de care speram sa va convingeti si dumneavoastra! Calatoriti alaturi de noi pentru a ajunge la orice destinatie in siguranta!!

microbuz Pascani BicesterPlecari Pascani Bicester si Bicester Pascani

Plecarile cu autocarul si microbuzul din Pascani (Romania) spre Bicester (Anglia) sunt in zilele de Luni, Marti, Miercuri, Joi, Vineri, Sambata si Duminica de la Peco Petrom Spital la ora 10:30. Plecarile cu autocarul sau microbuzul din Bicester (Anglia) spre Pascani (Romania) sunt in zilele de Luni,  Marti, Miercuri, Joi, Vineri, Sambata si Duminica de la adresa.

Pretul biletului pentru transport persoane Pascani Bicester si Bicester Pascani

Pretul biletului incepe de la 100 lire de persoanaGratis va oferim o masa calda si bagaj pana in 50 de kg. Grupurile de persoane beneficiaza de reduceri la transport Pascani Bicester si retur, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 5o% din pretul biletului. Aveti obligatia, in calitate de calator sa pastratati biletul pe tot parcursul calatoriei. Serviciile de transport persoane Pascani Bicester se verifica permanent din punct de vedere legitim de catre autoritatile competente.

Transportul este asigurat pana la adresa dorita de client, astfel daca aveti un post code sau o adresa  nu ezitati sa ne sunati, va stam la dispozitie NON STOP.

                                                                       

                                         0040764 417 566 – 0040747 825 263

 

Call Now Button
WhatsApp WhatsApp us