0040764417566 / 0040747825263

Ramnicu Sarat Anglia – Transport International Persoane

 

Curse transport persoane cu autocar si microbuz Ramnicu Sarat Anglia / Anglia Ramnicu Sarat la ADRESA

autocar Ramnicu Sarat GermaniaTur TransEuropa ofera servicii de transport persoane Ramnicu Sarat Anglia si retur la adresa. Suntem o companie specializata in transport international de persoane si colete. Detinem un parc auto format din autocare si microbuze corespunzatoare calatoriilor comode si in deplina siguranta.

Lunga noastra activitate in domeniul transportului persoanelor in Anglia a format un colectiv de profesionisti de care speram sa va convingeti si dumneavoastra! Calatoriti alaturi de noi pentru a ajunge la orice destinatie in siguranta!!

microbuz Ramnicu Sarat AngliaPlecari Ramnicu Sarat Anglia si Anglia Ramnicu Sarat

Plecarile cu autocarul si microbuzul din Ramnicu Sarat (Romania) spre Anglia  sunt in zilele de Luni, Marti, Miercuri, Joi, Vineri, Sambata si Duminica de la Restaurant Turist la ora 06:30. Plecarile cu autocarul sau microbuzul din Anglia spre Ramnicu Sarat (Romania) sunt in zilele de Luni,  Marti, Miercuri, Joi, Vineri, Sambata si Duminica de la adresa.

Pretul biletului pentru transport persoane Ramnicu Sarat Anglia si Anglia Ramnicu Sarat

Pretul biletului incepe de la 100 lire de persoanaGratis va oferim o masa calda si bagaj pana in 50 de kg. Grupurile de persoane beneficiaza de reduceri la transport Ramnicu Sarat Anglia si retur, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 5o% din pretul biletului. Aveti obligatia, in calitate de calator sa pastratati biletul pe tot parcursul calatoriei. Serviciile de transport persoane Ramnicu Sarat Anglia se verifica permanent din punct de vedere legitim de catre autoritatile competente.

Transportul este asigurat pana la adresa dorita de client, astfel daca aveti un post code sau o adresa  nu ezitati sa ne sunati, va stam la dispozitie NON STOP.

                                                                       

                                         0040764 417 566 – 0040747 825 263

 

Call Now Button
WhatsApp WhatsApp us