0040764417566 / 0040747825263

Iasi Swansea – Transport International Persoane

 

Curse transport persoane cu autocar si microbuz Iasi Swansea / Swansea Iasi la ADRESA

autocar Iasi GermaniaTur TransEuropa ofera servicii de transport persoane Iasi Swansea si retur la adresa. Suntem o companie specializata in transport international de persoane si colete. Detinem un parc auto format din autocare si microbuze corespunzatoare calatoriilor comode si in deplina siguranta.

Lunga noastra activitate in domeniul transportului persoanelor in Anglia a format un colectiv de profesionisti de care speram sa va convingeti si dumneavoastra! Calatoriti alaturi de noi pentru a ajunge la orice destinatie in siguranta!!

microbuz Iasi SwanseaPlecari Iasi Swansea si Swansea Iasi

Plecarile cu autocarul si microbuzul din Iasi (Iasiia) spre Swansea (Anglia) sunt in zilele de Luni, Marti, Miercuri, Joi, Vineri, Sambata si Duminica de la Parcare Gara CFR la ora 09:30. Plecarile cu autocarul sau microbuzul din Swansea (Anglia) spre Iasi (Iasiia) sunt in zilele de Luni,  Marti, Miercuri, Joi, Vineri, Sambata si Duminica de la adresa.

Pretul biletului pentru transport persoane Iasi Swansea si Swansea Iasi

Pretul biletului incepe de la 100 lire de persoanaGratis va oferim o masa calda si bagaj pana in 50 de kg. Grupurile de persoane beneficiaza de reduceri la transport Iasi Swansea si retur, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 5o% din pretul biletului. Aveti obligatia, in calitate de calator sa pastratati biletul pe tot parcursul calatoriei. Serviciile de transport persoane Iasi Swansea se verifica permanent din punct de vedere legitim de catre autoritatile competente.

Transportul este asigurat pana la adresa dorita de client, astfel daca aveti un post code sau o adresa  nu ezitati sa ne sunati, va stam la dispozitie NON STOP.

                                                                       

                                         0040764 417 566 – 0040747 825 263

 

Call Now Button
WhatsApp WhatsApp us