0040764417566 / 0040747825263

Buzau Blackpool – Transport International Persoane

 

Curse transport persoane cu autocar si microbuz Buzau Blackpool / Blackpool Buzau la ADRESA

autocar Buzau GermaniaTur TransEuropa ofera servicii de transport persoane Buzau Blackpool si retur la adresa. Suntem o companie specializata in transport international de persoane si colete. Detinem un parc auto format din autocare si microbuze corespunzatoare calatoriilor comode si in deplina siguranta.

Lunga noastra activitate in domeniul transportului persoanelor in Anglia a format un colectiv de profesionisti de care speram sa va convingeti si dumneavoastra! Calatoriti alaturi de noi pentru a ajunge la orice destinatie in siguranta!!

microbuz Buzau Blackpool Plecari Buzau Blackpool si Blackpool Buzau

Plecarile cu autocarul si microbuzul din Buzau (Romania) spre Blackpool  (Anglia) sunt in zilele de Luni, Marti, Miercuri, Joi, Vineri, Sambata si Duminica de la Parcare XXL la ora 05:00. Plecarile cu autocarul sau microbuzul din Blackpool  (Anglia) spre Buzau (Romania) sunt in zilele de Luni,  Marti, Miercuri, Joi, Vineri, Sambata si Duminica de la adresa.

Pretul biletului pentru transport persoane Buzau Blackpool si Blackpool Buzau

Pretul biletului esrte de 120 lire de persoanaGratis va oferim o masa calda si bagaj pana in 50 de kg. Grupurile de persoane beneficiaza de reduceri la transport Buzau Blackpool  si retur, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 5o% din pretul biletului. Aveti obligatia, in calitate de calator sa pastratati biletul pe tot parcursul calatoriei. Serviciile de transport persoane Buzau Blackpool se verifica permanent din punct de vedere legitim de catre autoritatile competente.

Transportul este asigurat pana la adresa dorita de client, astfel daca aveti un post code sau o adresa  nu ezitati sa ne sunati, va stam la dispozitie NON STOP.

                                                                       

                                         0040764 417 566 – 0040747 825 263

 

Call Now Button
WhatsApp WhatsApp us