Alba Iulia Anglia – Transport International Persoane

 

Curse transport persoane cu autocar si microbuz Alba Iulia Anglia / Anglia Alba Iulia la ADRESA

autocar Alba Iulia GermaniaTur TransEuropa ofera servicii de transport persoane Alba Iulia Anglia si retur la adresa. Suntem o companie specializata in transport international de persoane si colete. Detinem un parc auto format din autocare si microbuze corespunzatoare calatoriilor comode si in deplina siguranta.

Lunga noastra activitate in domeniul transportului persoanelor in Anglia a format un colectiv de profesionisti de care speram sa va convingeti si dumneavoastra! Calatoriti alaturi de noi pentru a ajunge la orice destinatie in siguranta!!

microbuz Alba Iulia AngliaPlecari Alba Iulia Anglia si Anglia Alba Iulia

Plecarile cu autocarul si microbuzul din Alba Iulia (Romania) spre Anglia  sunt in zilele de Luni, Marti, Miercuri, Joi, Vineri, Sambata si Duminica de la Parcare Lidl  la ora 13:00. Plecarile cu autocarul sau microbuzul din Anglia spre Alba Iulia (Romania) sunt in zilele de Luni,  Marti, Miercuri, Joi, Vineri, Sambata si Duminica de la adresa.

Pretul biletului pentru transport persoane Alba Iulia Anglia si Anglia Alba Iulia

Pretul biletului incepe de la 100 lire de persoanaGratis va oferim o masa calda si bagaj pana in 50 de kg. Grupurile de persoane beneficiaza de reduceri la transport Alba Iulia Anglia si retur, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 5o% din pretul biletului. Aveti obligatia, in calitate de calator sa pastratati biletul pe tot parcursul calatoriei. Serviciile de transport persoane Alba Iulia Anglia se verifica permanent din punct de vedere legitim de catre autoritatile competente.

Transportul este asigurat pana la adresa dorita de client, astfel daca aveti un post code sau o adresa  nu ezitati sa ne sunati, va stam la dispozitie NON STOP.

                                                                       

                                         0040764 417 566 – 0040747 825 263

 

Comentariile nu sunt permise.