0040764417566 / 0040747825263

Adjud Kettering – Transport International Persoane

 

Curse transport persoane cu autocar si microbuz Adjud Kettering / Kettering Adjud la ADRESA

autocar Adjud GermaniaTur TransEuropa ofera servicii de transport persoane Adjud Kettering si retur la adresa. Suntem o companie specializata in transport international de persoane si colete. Detinem un parc auto format din autocare si microbuze corespunzatoare calatoriilor comode si in deplina siguranta.

Lunga noastra activitate in domeniul transportului persoanelor in Anglia a format un colectiv de profesionisti de care speram sa va convingeti si dumneavoastra! Calatoriti alaturi de noi pentru a ajunge la orice destinatie in siguranta!!

microbuz Adjud Kettering Plecari Adjud Kettering si Kettering Adjud

Plecarile cu autocarul si microbuzul din Adjud (Romania) spre Kettering  (Anglia) sunt in zilele de Luni, Marti, Miercuri, Joi, Vineri, Sambata si Duminica de la Peco Lukoil (Monument sens giratoriu) la ora 08:00. Plecarile cu autocarul sau microbuzul din Kettering  (Anglia) spre Adjud (Romania) sunt in zilele de Luni,  Marti, Miercuri, Joi, Vineri, Sambata si Duminica de la adresa.

Pretul biletului pentru transport persoane Adjud Kettering si Kettering Adjud

Pretul biletului incepe de la 100 lire de persoanaGratis va oferim o masa calda si bagaj pana in 50 de kg. Grupurile de persoane beneficiaza de reduceri la transport Adjud Kettering  si retur, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 5o% din pretul biletului. Aveti obligatia, in calitate de calator sa pastratati biletul pe tot parcursul calatoriei. Serviciile de transport persoane Adjud Kettering se verifica permanent din punct de vedere legitim de catre autoritatile competente.

Transportul este asigurat pana la adresa dorita de client, astfel daca aveti un post code sau o adresa  nu ezitati sa ne sunati, va stam la dispozitie NON STOP.

                                                                       

                                         0040764 417 566 – 0040747 825 263

 

Call Now Button
WhatsApp WhatsApp us